×

Cribratge Test d'Antígens Ràpid (TAR)

Programa Test d’Antígens Ràpid (TAR). Cribratge a les farmàcies

Aquest servei està adreçat a monitors i monitores del lleure i infants i joves participants d’entre 10 i 40 anys.
 
A partir de dilluns 19 de juliol, de manera gratuïta, realitzem tests antigènics ràpids (TAR) a persones que hagin d’incorporar-se a una activitat de lleure d’estiu, que siguin asimptomàtiques i que no siguin contactes estrets.

Qui pot participar al cribratge?

  • Els monitors i les monitores del lleure infantil i juvenil d’estiu (casals, colònies, campaments, rutes…)

  • Els i les participants que es trobin en les següents franges d’edat:
    – d’entre 10 i 15 anys (acompanyats d’un adult responsable)
    – i entre 16 i 40 anys.

Participar al cribratge és voluntari i cal que el col·lectiu pertanyent a l’àmbit del lleure educatiu d’estiu mostri al farmacèutic el correu electrònic enviat per la Direcció General de Joventut a través de l’entitat de lleure o el document de la declaració d’autoresponsabilitat.

Quan i com tindré accés als resultats?

Els resultats dels TAR s’obtenen en 15 minuts aproximadament i serà el propi farmacèutic qui et comunicarà el resultat. A banda, s’inclouran al sistema d’informació corresponent (plataforma TARCAT) del Departament de Salut. Podràs consultar el resultat del teu test a La Meva Salut, a partir de l’endemà.

Sobre el Programa TAR

És una proposta conjunta del Departament de Salut, el Departament de Drets Socials i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) per ampliar la identificació de nous casos i tallar les cadenes de transmissió en aquest àmbit, que implica 180.000 persones, 20.000 de les quals són monitors.

Categories
Preu